Aanleveren Ontwerp

Aanleveren: op A3+ formaat, blijf van de rand en gebruik maximaal 29,7 x 42 cm in een in Photoshop te openen formaat als PDF, Tiff of PSD in minimaal 200 DPI. Zorg er indien mogelijk voor dat de transfer door de helft gesneden kan worden, dat scheelt verzendkosten. Vermeld uw naam, adresgegevens, aantal te printen exemplaren en andere info in een hoek van het te printen A3 bestand. Indien er een extra glazuurlaag gewenst is dat met hoofdletters op het te printen vel vermelden: FLUX.

Bestandsnaam: Vermeld als eerste uw eigen naam dan de naam van het bestand en als laatste het aantal te printen exemplaren bv 2x. Indien een extra glanzende glazuurlaag gewenst is dit aangeven in de bestandsnaam FLUX. Als de transfer op glas ingebakken gaat worden bij 700 graden dan vermeld u GLAS. Als het omgezet moet worden naar Delfts Blauw vermeld dan DB in de bestandsnaam.

Voorbeelden bestandsnamen:

Jansen feest 3x.pdf  

Jansen feest FLUX 5x.psd

Jansen feest GLAS 7x.tiff

Jansen feest DB 3x.pdf                                                 

Afbeeldingen zijn vaak grote bestanden en kunnen zonder problemen via wetransfer.com aan info@maatwerktransfers.nl verstuurd worden. Een CD of USB stick opsturen via de post kan natuurlijk ook, maar dit duurt wat langer. Bestanden via de gewone mail verstuurd worden vaak door het mail programma verkleint. Dan krijgen wij niet de goede resoluite binnen.

Vermeld altijd het adres waar de transfers met de post naar opgestuurd kunnen worden.